Degustační večer se šéfkuchaři
J A N K N E D L A /Restaurant Papilio/
& J A K U B P Í S A Ř Í K /Park Golf/
úterý 17. září 2024 od 17:30
To, že vám velmi rádi dopřáváme nové a nové gastronomické zážitky, to už víte. Po velmi úspěsných degustačních večerech se šéfkuchaři Petrem Kuncem /Salabka/, který proběhl v září 2023 a s Petrem Henešem /Long story short/, v březnu 2024, vás čeká další exkluzivní gastronomický i společenský zážitek.
Tentokrát nás svou návštěvou poctí Jan Knedla se svým týmem exkluzivního Restaurantu Papilio.
Jan Knedla měl tu čest pracovat se světoznámými šéfkuchaři. V jejich týmech získal rozsáhlé zkušenosti, které přetavil do výjimečně komplexního, sofistikovaného přístupu k vaření.
Vybírá to nejlepší z ´haute cuisine´, moderních trendů i z mimoevropských kuchyní, aby povýšil každý pokrm na koncert pro všechny smysly. Harmonická kompozice, která bere v úvahu nejen chutě, vůně a vzhled, ale i způsob jak se pokrm bude jíst, aby si host mohl vychutnat nejjemnější chuťové nuance, poskládané do logicky provázaného celku.
Na přípravě večera se bude samozřejmě podílet i tým Restaurace Park Golf a dva chody z degustačního menu budou tvorbou našeho šéfkuchaře Jakuba Písaříka /Park Golf/ a jeho týmu.
D E G U S T A Č N Í M E N U
Welcome drink
🥂vinné párování od Magnum wines
amuse bouche
…
Chléb&máslo
první předkrm
Siven
okurka · ponzu · kefír · Pearla Caviar
🥂vinné párování od Magnum wines
druhý předkrm
Telecí&křen
🥂 vinné párování od Magnum wines
amouse bouche II.
Černý lanýž
první hlavní chod
představíme již brzy
· · ·
🥂vinné párování od Magnum wines
druhý hlavní chod
Králík na smetaně
🥂 vinné párování od Magnum wines
signature pre-dezert
Granita
zelený čaj · grep · soja
dezert
Višeň
mandle · hořká čokoláda · černý rybíz